Co potrzeba.?
* makaron penne
* puszka tuńczyka w oleju własnym
* 0,5 kg pieczarek
* 3 łyżki śmietany 18%
* pieprz
* oliwa z oliwek
Sposób przygotowania.
Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Pieczarki obieramy ze skóry, myjemy i kroimy w kosteczkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę z oliwek. Podduszamy pieczarki przez 5 min. Następnie dodajemy puszkę tuńczyka i 3 łyżki śmietany. Doprawiamy do smaku.
15:15
Co potrzeba.? * makaron penne * puszka tuńczyka w oleju własnym * 0,5 kg pieczarek * 3 łyżki śmietany 18% * pieprz * oliwa z oliwek ...
# 34 Smak dnia - Penne z tuńczykiem
By
Little swallow photography
|
15:15
1 comment
Hihi :) prawie jak mój obiad z zeszłego tygodnia :) ale miałam makaron spaghetti i bez pieczarek :)
OdpowiedzUsuń